Sociale

Prishja selektive nga INUK, qytetarët fitojnë gjyqet. Avokati i Popullit: Respektoni procedurat ligjore! 232 milionë lekë, vetëm për periudhën qershor...

Ekonomi

TIRANE - Dhjetë kandidatët e vetëofruar për dy vende në Këshillin Mbikëqyrës të Bankës së Shqipërisë, kanë paraqitur platformat e tyre në Komisionin p...

Kulturë

Flet Florian Hysa: Shaban Hysa, kostumografi dhe skenografi absolut i të gjitha operave shqiptare Një skenografi e La Bohème që është realizuar në vit...

Rrethet

Komuna e Kelmendit në Qarkun e Shkodrës vlerësoi ish-deputetin, për kontributin e dhënë në zhvillimin e zonës Komuna e Kelmendit në Malësi të Madhe ka...

Kronikë

shok

 Ne shqiptarët e kemi gjetur më të lehtë, të hahemi e grindemi me njëri-tjetrin e t’ia shesim sa një...

19.12.2014 | 0 komente
grabitja-teg1

Grupi drejtohej nga Ilir Kupa, policia sekuestron një sërë provash materiale që kanë lidhje me ngjar...

18.12.2014 | 0 komente
policia

TIRANË - Një nxënës i klasës së 8-të i shkollës me Edith Durham është kapur me një pistoletë me vete...

16.12.2014 | 0 komente

Bota & Rajoni

kosove

Sfida kundër terrorizmit është një ndër çështjet kryesore që Qeveria e Kosovës po ndërmerr masa ta n...

19.12.2014 | 0 komente
mustafa

Themelimi i Gjykatës Speciale nuk do të jetë i lehtë, por Kosova do ta kaloj edhe këtë sfidë, ka dek...

19.12.2014 | 0 komente
nikolic

Qeveria serbe së shpejti do të paraqesë propozimin e saj përfundimtar për zgjidhjen e çështjes së Ko...

19.12.2014 | 0 komente

Sport

kategoria e pareee

Edhe pse filloi me vonesë, Kategoria e Parë e futbollit shqiptar, dalëngadalë po i afrohet fundit, m...

19.12.2014 | 0 komente
superliga foto

Një fazë e “lëvizshme” kjo e Superligës në ditët e fundit të këtij viti, ku kalendari i ngjeshur dhe...

19.12.2014 | 0 komente
ekipi futbollit Memaliaj

Histori sportive nga ish-qytetet punëtore Ekipi “Minatori”, ato “fusha” rrugicash lagjesh e ajo fush...

18.12.2014 | 0 komente